Магазин Lancer .223 Rem FDE (5.56х45) 20 патронів

1360,00 

Lancer logo A-SPEC

В избранное
Категорія: Позначок: , , , , , , , , , , , , , Product ID: 11379

Опис

Магазин Lancer .223 Rem FDE (5.56х45) 20 патронів

Магазин Lancer .223 Rem FDE (5.56х45) 20 патронів включає цілу складну кромку з нержавіючої сталі і посилену текстуру поверхні.

Lancer Advanced Warfighter Magazine, який поєднує в собі метал і пластик, є гібридним магазином, достатньо міцним як для військового, так і комерційного використання. Внутрішня геометрія цього магазина має слабко нахилений дизайн, в якому використовується не нахилений подавач для надійного живлення боєприпасів калібру 5.56×45 мм НАТО.

Матеріали корпусу і компонентів стійкі до корозії і хімічних впливів, вони успішно пройшли випробування. Магазин моделі L5AWM сумісний з сучасними системами зброї.

Компанія Lancer створила якісне рішення для складних та жорстких умов експлуатації, використовуючи композитні, керамічні та оптоволоконні технології.

Магазин Lancer .223 Rem TDE був перевірений, затверджений і рекомендований членами Національної асоціації тактичних офіцерів (NTOA).

Особливості та характеристики:

Виробник:Lancer
Модель:L5 AWM
Колір:Dark Earth
Додаткова інформація:напівпрозорий
Калібр:.223 Rem
Кількість патронів:20
Конструкція магазина:Знімний коробчатий
Модель зброї:AR-15
Матеріал:Сталь/пластик
Країна виробник:США
Країна походження:США
Маса, г:100
Калібр зброї:.223 Remington
Довжина / Габарити:2,6 x 7,2 x 13,9 см

Компанія Lancer Systems була заснована в 2008 році і швидко стала відомою завдяки своїм інноваційним рішенням у виробництві компонентів для зброї. Основною метою було створення високоякісних і технологічних виробів для військового, правоохоронного та цивільного ринків.

Одним із найважливіших досягнень компанії став розроблений і запатентований магазин L5AWM, який поєднує в собі високу міцність сталі, легкість полімеру і якість алюмінію. Цей магазин став популярним серед військових, правоохоронних органів та цивільних стрілків завдяки своїй надійності та стійкості до різних умов експлуатації.

Крім магазинів, Lancer Systems також виробляє інші компоненти для зброї, включаючи рукоятки, кільця для прицілів, стовбурні патрони та інше. Компанія постійно вдосконалює свої вироби, використовуючи передові технології і матеріали, щоб забезпечити найвищу якість своїх продуктів.

За роки свого існування Lancer Systems отримала численні нагороди та визнання за інновації та якість своїх виробів. Компанія продовжує розвиватися і займати провідні позиції на ринку зброї та військово-прикладного обладнання.

Додаткова інформація

Бренд

Phone: (093) 125-10-62
Phone: (093) 125-10-62
Київ
Украина, 01001